Erhverv

Vælg den erhvervspakke der bedst passer til jeres behov.
Hos AirNet får du seriøs samarbejdspartner, som tager det ekstra skridt for vores kunder. Vi kender problematikken i at finde en stabil internetudbyder, men det får du hos AirNet. Se her vores udvalg af pakker til erhvervsløsninger. Vi ser frem til et godt samarbejde!

Lille

 30 Mbit download

 30 Mbit Upload

Offentlig IP Adresse

Ubegrænset dataforbrug

Teknikerbesøg*

399/md.

Ekskl. moms

Mellem

90 Mbit download

90 Mbit Upload

Offentlig IP Adresse

Ubegrænset dataforbrug

Teknikerbesøg*

499/md.

Ekskl. moms

Stor

900 Mbit download

900 Mbit Upload

Offentlig IP Adresse

Ubegrænset dataforbrug

Teknikerbesøg*

Ring til os

 

Så nemt er det

1

Bestil din pakke

Du har 3 forskellige pakker at vælge mellem.
Vælg den pakke der bedst passer dit behov.
2

Dækning undersøges

Når vi modtager din ordre, vil vi undersøge om vi kan levere den tilstrækkelige dækning du ønsker. Herefter bliver du kontaktet omkring de muligheder vi kan tilbyde dig. Herefter er valget dit.
3

Udstyr monteres

En montør kommer ud til adressen (på aftalt tidspunkt) og monterer udstyret. Efter montørens ankomst vil nettet fungere efter cirka 1-2 timer, afhængig af pakkevalg.

Trådløst

Med AirNet undgår du gravearbejde. Vores mast sender et signal ud til din modtager, som sidder udvendig på det pågældende sted. Med vores fremgangsmåde kan vi levere en billigere løsning med en hurtig forbindelse.

Lynhurtig

Vi tilbyder vi internetløsninger som dækker alles behov. Uanset om det er til privat eller erhverv, så tilbyder vi den hurtigste og billigste løsning på markedet. Vi lover du ikke bliver skuffet!

Fremtidssikkert

Trådløs internet er fremtiden. Hvorfor grave kabler ned i jorden når det blot kan foregå i luften? Vi leverer en bæredygtig forbindelse som både skåner miljøet og er med til at fremtidssikre din bolig.

Billigt

AirNet tilbyder lynhurtig bredbånd til danmarks bedste priser. Uanset om det er privat- eller erhvervsbrug får du ubegrænset dataforbrug. Du kan surfe og streame frit på nettet, uden det koster dig ekstra.

Det siger vores kunder

Kent HeideEjerrådgiver, Novasol Bjerregaard

Vi har kørt forsøg med andre operatører, men må konstatere, at AirNet's internet er suverænt den bedste løsning.

Carsten RoedTurbinemanager, Vestas

Så længe vindmølleparkens ejere ikke ønsker at skifte, og Airnet kan levere et konkurrencedygtigt tilbud, er der ingen grund til andet end at fortsætte med den nuværende aftale

Peter FrøjkForsøgsleder, Ytteborg, Hjerm

I landdistrikterne er den rigtige løsning da at satse på trådløst bredbånd. Den løsning, som vi har her, er helt bestemt pris- og konkurrencedygtig.

Bent GuldbergMarketingsansvarlig, Westerlund.dk

Især AirNet's service er helt i top, og de kommer gerne ud og måler hos en potentiel ny kunde, om de nu også kan levere en stabil internetforbindelse og den hastighed, som kunden har ønsket.

Jens Peter JensenDirektør, Komtek Miljø A/S

En pdf-fil kan nemt fylde flere megabit, og hvis transmissionen af en sådan fil er ikke hurtig nok, kan der gå kludder i overførslen. Derfor er vi dybt afhængige af at have en hurtig trådløs forbindelse fra Airnet

Lynhurtigt bredbånd