Gør det selv pakke

Ved ‘Gør Det Selv’ pakken vil du have mulighed for at have internet få dage efter din bestilling. Ved denne løsning slipper du for et tekniker besøg, hvis du SELV kan sætte udstyret op. Det vil sige, at du kan have internet meget hurtigere end vores normale ventetid, som er 7 til 21 dage. Vi har som de eneste i Danmark udtænkt en opsætning som gør det muligt for enhver forbruger, selv at sætte det op. Når du modtager din ordre med posten, vil der stå en detaljeret information om hvordan du gør, fra start til slut.


Vi fokuserer på at levere en hurtig og stabil forbindelse, hvor du kan surfe og streame så meget du har lyst til – uden det koster dig ekstra. Det et kan være svært at finde en god internetudbyder, men det får du hos AirNet. Se her vores tilbud til en ‘Gør Det Selv’ pakke.

1

Bestil din pakke

For bestilling af 'Gør det selv' Klik på 'Bestil nu' og udfyld bestillingsformularen.
2

Dækning undersøges

Når vi modtager din ordre, vil vi undersøge om vi kan levere en 30/30 Mbit forbindelse på den indtastede adresse. Herefter bliver du kontaktet omkring de muligheder vi kan tilbyde dig og så er valget dit.
3

Udstyr skal monteres

Din Gør det selv pakke bliver sendt til dig og skal derefter monteres. Du kan selv sætte det op eller få din lokale elektriker eller radiomand ud og montere udstyret. Udstyret er programmeret inden afsendelse, så når udstyret er monteret har du internet fra AirNet.
Bestil nu

Pakken indeholder

‘Gør Det Selv’ pakken ‘Plug And Play’ fra AirNet installeres nemt og hurtig i hjemmet med kabel mellem modtager og router. Inden afsendelse har vi programmeret alt udstyr så det blot skal monteres og der skal trækkes kabel

Modtager

Modtageren/antennen modtager signalet fra vores sendemaster og videregiver internet til routeren i hjemmet

Router

Routeren får signal fra modtageren/antennen og fordeler Wi-Fi rundt i huset

Trådløst

Med AirNet undgår du gravearbejde. Vores mast sender et signal ud til din modtager som sidder udvendig på huset. Med vores fremgangsmåde kan vi levere en billigere løsning med en hurtig forbindelse.

Lynhurtig

Vi tilbyder vi internetløsninger som dækker alles behov. Uanset om det er til privat eller erhverv, så tilbyder vi den hurtigste og billigste løsning på markedet. Vi lover du ikke bliver skuffet!

Fremtidssikkert

Trådløs internet er fremtiden. Hvorfor grave kabler ned i jorden når det blot kan foregå i luften? Vi leverer en bæredygtig forbindelse som både skåner miljøet og er med til at fremtidssikre din bolig.

Billigt

AirNet tilbyder lynhurtig bredbånd til danmarks bedste priser. Uanset om det er privat- eller erhvervsbrug får du ubegrænset dataforbrug. Du kan surfe og streame frit på nettet, uden det koster dig ekstra.

Det siger vores kunder

Kent HeideEjerrådgiver, Novasol Bjerregaard

Vi har kørt forsøg med andre operatører, men må konstatere, at AirNet's internet er suverænt den bedste løsning.

Jesper SelvejerAdmiral Strand Lønne og Blåvand

Hvis jeg selv havde et sommerhus på Holmsland Klit, ville jeg også vælge en forbindelse fra AirNet.

Peter FrøjkForsøgsleder, Ytteborg, Hjerm

I landdistrikterne er den rigtige løsning da at satse på trådløst bredbånd. Den løsning, som vi har her, er helt bestemt pris- og konkurrencedygtig.

Bent GuldbergMarketingsansvarlig, Westerlund.dk

Især AirNet's service er helt i top, og de kommer gerne ud og måler hos en potentiel ny kunde, om de nu også kan levere en stabil internetforbindelse og den hastighed, som kunden har ønsket.

Marianne Schnedler SonneSommerhusejer

Vi har AirNet i vores sommerhus, og det virker bare. Vi kan hente 15 mbit ned i et sommerhusområde. Det syntes jeg er meget tilfredsstillende.

Lynhurtig trådløs bredbånd