AirNet sendte dig en orientering i sidste uge med fakta om den bredbåndsløsning, som du har i dag hos os, og vi takker de mange, som sendte positive tilkendegivelser tilbage.

Vi sender nu også en kopi af den pressemeddelelse, som allerede er tilgået de lokale medier i Vestjylland, og som onsdag morgen sendes ud til landsdækkende og regionale medier for at få endnu mere fokus på, hvad der foregår.

Vi har intet imod hverken fiber eller konkurrence. Tværtimod synes vi rigtig godt om konkurrence, fordi det sikre forbrugeren den bedste vare eller serviceydelse til den bedste pris. Men når vi reagerer i forhold til de relevante klagemyndigheder, skyldes det, at Ringkøbing-Skjern Kommune har sjusket med den tekniske kortlægning af bredbåndsmarkedet i et sådant omfang, at man ikke bare bryder EU’s regler for den slags, men også andre centrale lovgivninger.

Samtlige de selskaber, som har været inddraget i høringen, opererer i løsninger med nedgravede kabler. EU kræver ved denne type projekter, at myndighederne skal være teknologi-neutrale og undersøge alle de muligheder, der findes. I dette tilfælde også trådløst bredbånd.

Kommunen har efter kortlægningen udpeget en stribe områder, hvor man mener, at der er et markedssvigt, altså områder, hvor INGEN bredbåndsoperatører mener at kunne tjene penge på at etablere et net. Det berettiger efter kommunens mening til, at man kan give fiber-operatøren RAH-Energi Midt statsstøtte på 70 millioner kr. Flere af de udpegede områder er områder, som AirNet dækker i dag, og dermed er også medarbejderne hos AirNet via deres skattekroner med til finansiere en konkurrents skævvridning af markedet.

Som vi nævnte sidst, er AirNet bredbånd ligeså effektivt som fiber. Samtidig er vi konkurrencedygtige og sidst, men ikke mindst: Du slipper også for at få din have og øvrige omgivelser gravet op.

Send en mail til info@airnet.dk eller ring 46978017, hvis du har spørgsmål til ovennævnte eller pressemeddelelsen.

Hold da helt op, det var heller ikke pænt gjort.

Vi er nye kunder hos AirNet og jeg er forbavset over så godt og stabilt net vi har. Vi har internetradio og da tv antennen ikke kan følge med på DR eller TV2, så ser vi i stedet live tv uden problemer, AirNet virker bare.

Jeg tror ikke at I skal være bekymrede, tiden er rendt fra fiber og RAH er år for sent ude. Når AirNet fungerer så godt, hvorfor skulle man så skifte. vi har haft fiber hjemme i Kolding i flere år men er netop gået over på en luftbåren internet og den er mere stabil end fiberen var.

Sonja TonsgaardIt & kvalitetschef, LogiCon Nordic A/S

Kære Airnet
Ja der er mange måder at informere om men jeg vil da gerne give min støtte til jer. I er en rigtig god samarbejdspartner og leverer det VI har brug for. Vi har derfor også meddelt Esmarck at vi fortsat ønsker netforbindelse gennem jer.
Tak for jeres altid flinke og hurtige service.
Ha en dejlig dag

Marianne Steffensen Sommerhusejer, Dortheasvej

Tak for orientering, som for os kan være aktuel, synes det er fuldstændig irrelevant, for ikke at skrive uanstændig, at RAH på denne baggrund bliver tildelt 70 mil.

Vi er i hvert meget tilfreds med vores produkt leveret af AirNet.

Tove og Eyvind KeselerArvidvej

Vi vil gerne støtte jer i arbejdet med at klage over fremgangsmåden som beskrevet i det fremsendte.

På ejendommene har vi de sidste 3 år modtaget det trådløse internet fra Airnet. Vi er særdeles tilfreds med signalets styrke samt oppetiden på hele nettet.

Kan vi være til hjælp med yderligere, da kontakt os gerne.

Bruno RasmussenDirector of Process Support

Vi er bare så tilfredse med Airnet.

Jeg har sendt jeres meddelelser videre til udlejningsbureauet, da de har
udsendt RAHs meddelelse videre til deres husejere Jeg har også sendt den
til vores grundejerforening Bjerregård. I går blev jeg ringet op af RAH, men
roste Airnet og sagde, at vi på ingen måde ville ændre vores nuværende
aftale med jer

Inger LorentzenBjerregårdsvej